hur man tar hand om en sjuk pojkvän


மறுமொழி 1:

Det första är att om du bryr dig om din pojkvän, behöver du inte visa det. Att ta hand är inte sådant som du vill visa. Att ta hand om din pojkvän kan vara en prioriterad uppgift och kan vara svår.

Viral feber är värre immunsystemets fiende och isolering gör det till och med svårt. Det finns några sätt att ta hand om; du kan skapa daglig schemaläggning med läkarens recept och medicineringstid.

Du kan videochatta med pojkvän på fritiden eller på kvällen. Du kan skicka honom några av hans favorit snacks. För mig är det som fungerar mest för mig den här tiden efter influensa med min flickvän. Jag skulle definitivt vilja dela det mesta av tiden med min flickvän efter återhämtningen. Vi gör en plan för detta och fortsätter att prata vad vi vill göra efter detta.


மறுமொழி 2:

Först och främst, få inte influensa själv. Vad bra är det. Fråga honom om det finns något han behöver - kanske vill han att några matvaror samlas in så att han inte behöver gå ut och det räcker inte att behöva betala för leverans. Influensa lämnar vanligtvis en människa olycklig Vad är hans favoritbehandling? Många människor vill bara vara ensamma för att återhämta sig efter influensa, och de behöver inte skuld att du också får det, vilket kan hända om du är i deras företag. Om han normalt gillar att köpa herrtidningar eller hyr DVD-skivor kanske du kan få något liknande för honom? Videosamtal är kanske inte den bästa idén om han känner för att han inte ser ut och tycker att han ser ut som den också. Se till att han har smärtstillande medel, bedövningsvätskor, fråga om han behöver meddelanden vidarebefordras om han kämpar för att tala. Det handlar om det. Tvinga inte upp vårdpartners stöd på honom. Fråga.


மறுமொழி 3:

Olika människor gillar olika saker när de är sjuka. Vissa gillar mycket vård, andra gillar att vara ensamma. Vissa gillar att prata, andra inte.

Du måste fråga honom.


மறுமொழி 4:

Min pojkvän är sjuk med influensa. Hur kan jag visa honom att jag bryr mig om honom?

Jag skulle tro att det skulle komma till dig omedelbart. Jag skulle fråga om det fanns saker att göra som att plocka upp posten eller hjälpa till med att skaffa honom mat eller laga middag eller något som skulle tilltala hans smaklökar.

Det borde inte vara svårt att göra en vänlig nåd för någon, särskilt för din pojkvän. Kom ihåg att "glädjen" att ge och hjälpa är underbar. Jag vet för att det var en naturlig höjdpunkt för mig.


மறுமொழி 5:
Min pojkvän är sjuk med influensa. Hur kan jag visa honom att jag bryr mig om honom?

Din pojkvän gillar förmodligen verkligen det när du pratar med honom om vad han gillar och respekterar hans önskningar. Det är ett mycket bättre sätt att visa att du bryr dig än att fråga främlingar på Internet.


மறுமொழி 6:

Kör störningar för honom så att han kan vila. Kontrollera ibland honom. Bli bara inte slav medan du gör det.

Att bara ta kontakt med honom var sjätte timme borde räcka om han inte behöver större hjälp.

För det mesta, ge honom bara tid att vila samtidigt som du meddelar honom att du hjälper honom om han behöver det.