hur man dödar en hund med dina bara händer


மறுமொழி 1:

Om det är en solohund kommer du väldigt sällan att hitta en hund som försöker döda dig (förpackningar kan vara en helt annan historia). Du kan ha en hund som försöker försvara sitt territorium och hotar dig, eller så kan du ha en hund som kommer att bita dig för att den känns hotad, eller så kan du ha en hund som försöker bita dig för att den är utbildad att göra det.

I de flesta fall kommer hunden att stanna upp mycket rakt och långt och använda en djup röst för att säga ”NEJ” eller ”STOP”, och om de inte tränas kommer de ofta att dra tillbaka. Jag gick en gång med min schäfer och en granne hade lämnat porten öppen så att deras Rottweiler kunde komma ut. Hunden sprang ner på gatan skällande och morrande mot min hund. Jag höll min hund i hälen och gjorde ovanstående - Ett riktigt högt och starkt ”NEJ” och ”STOPP”, sedan pekade jag tillbaka till grannens grind och gick tillbaka med hunden och låste grinden.

Om hunden är hörn eller känner sig hotad, kom tillbaka långsamt på ett sätt som inte kommer att utlösa hundens bytesdrift och få dem att jaga dig efter bettet.

På samma sätt, om det är deras "territorium" som lindrar trycket och skulle få dig ur fara. Vissa territoriella hundar är dominerande och aggressiva och du vill komma ut ur zonen utan att utlösa dem till en attack (som en sida, någon med en sådan hund bör söka yrkesutbildning)

Om en hund är yrkesutbildad måste du förmodligen ta en bit. Som andra har sagt, kan det hända att du sveper armen för att hjälpa dig att inte bli handikappad. Förmodligen är de flesta utbildade hundar vana vid att arbeta med ärmarna och kommer att bita där med en möjlighet. Vissa hundar (fransk ringtypsträning) kommer dock att gå efter ben, men om de får armen kan de ta det.

Men en stark hund kommer att göra ont oavsett vad du slår in din arm med - min GSD skulle blåsa tränarens arm genom ärmen till och med. Få hundar kommer dock att försöka bita och slåss så att de dödar dig, så målet är att överleva och komma undan.


மறுமொழி 2:

Om du inte har storlek på din sida och den redan har tagit tag i dig, använd handflatan för att smälla den i näsan. Det finns många nerver i näsan.

Om du kan få dem på marken på ryggen och skjuta armen längre in i munnen så att de inte kan få en bra bit. Försök att få dem på ett sätt så att de inte kan gå upp och du kan få tag i händerna eller handen om nacken så att de inte biter dig igen.

Om de inte har bitit dig ännu, ta tag i dem med så mycket nacke som du kan, delen bakom huvudet och skrapan i höften och halvt smälta dem till marken, tillräckligt för att få dem att gå, hej vad som händer . Det ger dig tid att få dina ben och kroppsvikt över kroppen för att hålla ner dem och dina händer på huvudet för att kontrollera det tills hjälp kommer runt.

Om en hund laddar, vrålar du tillbaka på dem och puffar upp dig och får dig att se dig enorm ut och stirra tillbaka på dem våldsamt. Om de inte är helt säkra på vad de ska göra av dig kommer de vanligtvis att vända och lämna.

Om hunden är människor och djur reaktiva, försök hitta en pinne eller något runt dig, du kan slå den med.

Om du går i ett område som du vet har en reaktiv hund, bär pepparspray och ett dimmanhorn.


மறுமொழி 3:

Hundens största svaghet är brist på räckvidd.

Käftarna är den enda delen av hunden som verkligen är farlig (tassar är i bästa fall sekundära hot).

För att bita måste en hund placera flera av sina mest sårbara delar inom dina vapen: nävar, fötter, armbågar, knän och huvud (huvudet borde förmodligen vara en sista utväg, uppenbarligen).

Ögon och hals är potentiellt stridsändande mål och kan fortfarande attackeras, även om hunden har fastnat sina käkar på dig.

Ett hårt slag mot näsan kommer att bedöva, och de flesta hundar kommer att dra sig tillbaka efter att ha fått ett sådant slag.

Tassar är enkla mål för att stampa, eftersom den typiska hundens "hotställning" innebär att de placeras framåt. Benen i sig kan lätt lossna, om de inte går sönder, genom en spark med vikt bakom sig.

Din hals, lår och överarmar är de mest utsatta för hundbett. Av dessa är endast låren inom räckhåll, medan ni båda är i normala, stående positioner. Dina ultimata defensiva mål bör därför vara att förbli stående och hålla käftarna borta från låren.

Om allt annat misslyckas kan det att hunden slutar se dig som ett hot eller byte om du kramar sig upp i fostrets position och förblir orörlig.


மறுமொழி 4:

Ta händerna runt halsen och kväva ut dem. På veterinärkliniken jag arbetade för hade vi en hund som förvandlades till räddning. Det var en stor Golden Retriever-blandning. Räddningen förde in den för oss för att kastrera osv. Hunden nippade i tekniken som fick honom ut ur kenneln. Ingen biggie, det händer. Veterinären knäböjde ner för att undersöka hunden och hunden blev bara limmad. Han gick helt ur sinnet och svängde på människor. En av oss stängde dörren så att han inte kunde springa genom kliniken. Vi kunde inte komma säkert till fångstången just nu. Så nästa gång han gick ut på en dykning genom luften hos veterinären hade han inget annat val än att ta händerna runt halsen och kväva honom. Samtidigt hade räddningen fått vind att den här hunden hade attackerat ägaren och det är därför han förvandlade honom till räddning. Ägaren hade lämnat den delen ut men en berörd vän tippade recue. Vi fick sedan avliva hunden innan han kom till. Det var bara en av de tillfällen där hundar bara inte hade rätt kabel eller människor hade misslyckats med honom. Ledsen men bra ingen skadades allvarligt.


மறுமொழி 5:

Det finns två alternativ som jag kan se.

1: Om du är medveten om situationen och är beredd på den. Ta något som ett läderbälte fungerar bäst, men allt kommer att göra. Rap den runt din svagare underarm för att skapa en sköld. De flesta hundar kommer att hålla en stark bit om de har ett bra grepp och skakar tills något tårar som de kommer att gå för nästa spärr. Om möjligt, få hunden att ta tag i underarmen, låt den få tag i mat och skakningen börjar. Beroende på rasen beror på skakningens intensitet. Med din andra arm när du har en öppning, om din hand platt ger den en smal hugg i halsen, kommer hunden att släppa på grund av känsla av kvävning. Beroende på hur hårt du slog beror hunden på hur många sekunder du har tills den återfår sin struktur. Vid denna tidpunkt tar du tag i hundens främre eller bakre ben beroende på vilket sätt den står inför under den chockande sessionen och drar benen från varandra på ett sidledes sätt som kommer att inaktivera hunden.

2: Samma som nummer ett, förutom om du är otrevlig har du inte tid att slå in armen så det blir mycket mer smärta.


மறுமொழி 6:

Du tar en hunds över- eller underkäke väldigt tätt och alla gånger jag har sett detta slutar de vara aggressiva och försöker lista ut hur du får dig att släppa munnen. Du har fullständig kontroll över dem just nu. Jag har gjort detta för många mycket onda hundar. Du kan inte släppa taget du måste hålla på tills du antingen kan få hunden i en bur eller låta någon binda upp benen Men du behöver inte skada hunden allvarligt jag menar om du tar tag i underkäken kan du enkelt knäcka eller lossa den men det är inte nödvändigt. med ett fast grepp och bara en liten vridning kommer hunden att sluta attackera och börja vara mycket bekymrad över vad du gör mot käken. När du tar tag i den direkt kläm det riktigt hårt de kommer inte att bita ner på dig .Jag tror inte på att skada en hund i onödan så jag använder bara tillräckligt med kraft för att låta hunden veta att jag har kontroll och inte mer än vad som behövs .Det är skrämmande att göra det första rör dig för att ta tag i käken, men när du tar tag i det är striden slut


மறுமொழி 7:

Någon kommandohandbok från andra världskriget som jag läste för länge sedan sa att man skulle ta tag i de två främre benen på vakthunden när den hoppar mot nacken och omdirigerar hunden över huvudet och smäller den i marken. Från Judo-träning kan jag säga att du kan göra mycket skada på en person som slår honom i marken, och en sådan luftburen till markslam kan bedöva säkert och låta dig avsluta. Jag vet också från jordbruket att om du tar tag i bakbenen på får / get / svin upp till 300 pund så kan du lyfta och hänga på som en skottkärra och styra odjuret länge. Jag har ofta tänkt om jag någonsin sprang upp på en hund som lemlästade ett barn eller något jag skulle försöka göra bakbenen först, då slår kroppen. Skulle inte försöka slå eller sparka eller ens kväva.


மறுமொழி 8:

Utan att känna till din storlek eller hundens vikt / ras är det svårt att ge råd men jag antar att ... ... ALLTID vänd mot hunden och tillbaka. Försök inte initiera kontakt eftersom deras reaktionstid i de flesta fall är snabbare än vår. Beroende på storleken på hunden och personen kommer en jacka eller tröja av tjockt material lindat runt din vänstra arm att fungera som ett tillfälligt försvar. Ett bälte med ett spänne är ett hot mot de flesta hundar och kommer att hålla dem i schack tillfälligt, men om han är fast besluten att bita, kan det bättre användas som en snöre eller lindas runt din stansande hand för skydd. Det bästa är också att komma ihåg att "pinnar och stenar" bryter ben och det gör knä och stövlar också. Viktigast, stanna på fötterna. Om han tar tag i din arm attackerar hans ögon. Hoppas att du aldrig behöver den här informationen ...


மறுமொழி 9:

Min bil gick sönder en kväll några kvarter hemifrån. Jag såg inte hunden, men kände plötsligt en bit i min kalv. Jag vände mig omedelbart. Två Pitt Bulls var på gatan. Den ena hängde tillbaka och verkade inte vara intresserad, men den andra gjorde sig redo att gå till mig igen.

Jag gjorde mig så lång som möjligt och började skrika ”Hej! Nej! Sluta!" så högt jag kunde (även i hopp om att väcka någon, förhoppningsvis ägaren). Det laddade på mig ett par gånger, men ryggade tillbaka när jag skrek. Jag gick bakåt och skrek när det närmade sig. Det tappade intresset för mig när jag rundade hörnet. Jag gick sedan hem mycket snabbt medan jag ständigt kollade bakom mig.

Allt jag kan säga är att inte springa och inte välta.


மறுமொழி 10:

Två saker jag lärde mig, fast spark mot halsen eller om du bär tätt material på armen gör att bettet kan landa på underarmen, lindas till den andra armen bakom hundens hals. Skjut den bitna armen våldsamt framåt i munnen. Hundtänder är böjda på ett sätt som hindrar saker från att fly. Om möjligt falla med hela din vikt nedåt och tvinga armen djupare och försök att förskjuta käken. Kom ihåg att jag bara inte har det här en gång, det fungerade men det störde inte käften utan orsakade tillräckligt med smärta för att djuret skulle lämna mig i fred. Om du kan landa halsstoppet skulle jag göra det först. Försök inte heller om det finns mer än en hund.


மறுமொழி 11:

Om du är barhänt, vad är det bästa sättet att bekämpa en hund som försöker döda dig?

Det beror helt på ras.

Dobermans är läskiga, men lätta att döda. Halsarna är relativt ömtåliga.

Bulldogs är små (ish) men svåra att döda eftersom de är ett muskelblock och helt enkelt låser på och släpper inte.

Stora mastifs (och kaukasiska herdar) är som björnar. Du. Vana. Vinna.

Chihuahua? Starta upp till huvudet. ;-)